Управлявайте събитията във вашия бизнес по най-бързия, лесен и модерен начин с помощта на виртуален календар. Той ви предоставя множество функции и опции за създаване и управление на събития.

Организаторите ще могат да управляват събитията си в различни бизнеси като образование, ресторанти, общности и др. Лесно продават билети, печелят приходи и развиват бизнеса си.

Подходящ е за: Ресторанти, Образование; Общности, Малък бизнес; Групови упражнения; Конференции; Музикални групи; Асоциации; Срещи; Пътувания; Физически лица; Колежи; Не-правителствени Организации

Тъй като мениджърите на събития преминават през труден момент, разглеждайки всички проблеми, причинени от анулиране на събития и необходимостта от незабавно стартиране на онлайн такива, нашият екип се опитва да помогне на клиентите си възможно най-добре.

Календарът има стилен и практичен дизайн. Ако някога сте искали да добавите планиране на събития към вашия уебсайт, сега е момента да се възползвате от ефективна комбинация на дизайн и функционалност.

Виртуалният календар е удобен както да настолни компютри, така и за таблети и мобилни устрийства.

Можете да позволите на потребителите да представят свои собствени предложения за събития. Също така те могат да изпращат своите събития с всички необходими подробности и организаторите на събития могат лесно да ги управляват.

Можете да продавате събития във вашия уеб сайт, като използвате функции за резервация. Има различни формуляри за регистрация на участници. Приемете сигурно плащане с кредитни карти, PayPal и Stripe. Ще можете да създадете фактури. QR кодове на билети ще ви позволяват да чекирате участниците с помощта на устройство за скенер за QR код.

Виртуалният календар може да бъде интегриран с повечето от популярните инструменти като:
WooCommerce; Google Calendar; Facebook; PayPal; Stripe; Mailchimp; Zoom

Имаме предложения и за тези, които искат да стартират нов уеб сайт за събития.
Свържете се с нас за повече информация на имейл: info@powerandstyle.net или чрез контактната ни форма.